
LA FABRIQUE SE MET À L’HEURE DE NÖEL
Christmas at La Fabrique
For three weekends, our gourmet world comes alive with pastry workshops, creative activities and entertainment for the whole family. Between sweet traditions, enchanting tales and seasonal specialities, enjoy a warm December.
| Sa 06.12 | 3 p.m. – Christmas stories with music |
| Sa 13.12 | 12H-17H – Pancake festival |
| Di 14.12 | 11H-17H – Face painting for children |
| Sa 20.12 | 1pm-2pm – Santa Claus 2pm-5pm – Pony rides |
| Di 21.12 | Starting at 9 a.m. – Christmas brunches at Café or Restaurant Le 1424 |
WORKSHOP OF THE MOMENT IN NOVEMBER
Winter Cake Pops
Create your own winter treats!
Polar bear, reindeer, snowman or glittering star: each participant creates and decorates their own cake pops in a soft, fairytale atmosphere.
A fun, gourmet workshop to share with the whole family as you wait for Christmas.
Price: CHF 15.00 / person

MENU OF THE WEEK
Le Café
SEMAINE DU 1 AU 5 DECEMBRE
Lundi 1 décembre
Penne à la carbonara
Mardi 2 décembre
Escalope de poulet | sauce curry aux fruits | riz pilaf
Mercredi 3 décembre
Lasagne de bœuf
Jeudi 4 décembre
Filet mignon de porc à la suédoise | sauce Madère | fregola sarda
Vendredi 5 décembre
Burger de veau | sauce barbecue | pommes de terre grenailles
Provenances : Porc, bœuf : Suisse | Volaille : Italie | Veau : Suisse
Plate of the day | CHF 16.00
Children | CHF 8.00, free under 6 years
Large mixed salad | CHF 12.00


WEDNESDAY TO SATURDAY
Lunch menu
Du mercredi 9 au samedi 12 octobre
Velouté de courge, émulsion cappuccino
Tartare de saumon, gingembre, cébettes
–
Magret de canard rôti, choux chinois, légumes et jus au miel
Truite rose snackée, purée de céleri, romanesco, pesto et tomates
–
Brownie au chocolat et sa crème
Poire pochée "curcuma" et coque chocolat
Provenance :
Canard : France | Saumon : Norvège | Truite : EU
Full menu | CHF 45.00
1 starter + 1 main course or 1 main course + 1 dessert | CHF 35.00
Main course | CHF 25.00




