
DESSERT DE FÊTES
Discover our new collection
This year, our workshop unveils an exclusive selection of handcrafted logs with creative, refined flavors: Milk Chocolate-Popcorn, Mandarin-Speculoos, Blueberry-Basil, Passion-Honey. Four creations designed to enhance your festive celebrations, created with the expertise of our pastry chefs.
Order your log online and simply choose the date and time of collection.
WORKSHOP OF THE MOMENT IN DECEMBER
Gourmet balls
How about making your own Christmas decorations this December? A gourmet workshop where young and old alike can create gourmet Christmas ornaments: soft brownies, melting hearts and festive decorations.
A fun workshop for the whole family to enjoy together during the Advent season!
Price: CHF 15.00 / person

MENU OF THE WEEK
Le Café
SEMAINE DU 22 AU 26 DECEMBRE
Lundi 22 décembre
Filet de truite | Sauce au safran | Légumes de saison | Pdt au beurre
Mardi 23 décembre
Bœuf bourguignon | Riz pilaf | Légumes du moment
Mercredi 24 décembre
Cuisse de cannette | Sauce à l'orange | Chou rouge | Gnocchi
Jeudi 25 décembre
FERME | JOUR DE NOËL
Vendredi 26 décembre
Quiche lorraine | Salade
Provenances : Porc, bœuf : Suisse | Volaille : France | Poisson : Italie
Plate of the day | CHF 16.00
Children | CHF 8.00, free under 6 years
Large mixed salad | CHF 12.00


WEDNESDAY TO SATURDAY
Lunch menu
Du mercredi 9 au samedi 12 octobre
Velouté de courge, émulsion cappuccino
Tartare de saumon, gingembre, cébettes
–
Magret de canard rôti, choux chinois, légumes et jus au miel
Truite rose snackée, purée de céleri, romanesco, pesto et tomates
–
Brownie au chocolat et sa crème
Poire pochée "curcuma" et coque chocolat
Provenance :
Canard : France | Saumon : Norvège | Truite : EU
Full menu | CHF 45.00
1 starter + 1 main course or 1 main course + 1 dessert | CHF 35.00
Main course | CHF 25.00




