
LA FABRIQUE SE MET À L’HEURE DE NÖEL
Christmas at La Fabrique
For three weekends, our gourmet world comes alive with pastry workshops, creative activities and entertainment for the whole family. Between sweet traditions, enchanting tales and seasonal specialities, enjoy a warm December.
| Saturday 06 Dec. | 15H | Musical Christmas tales |
| Saturday, Dec. 13 | 12h-17H | Pancake Festival |
| Saturday, Dec. 20 | 1PM-2PM 2PM-5PM | Santa Claus Pony rides |
| Sunday, Dec. 21 | from 9H | Christmas brunches at Le Café or Restaurant 1424 |
WORKSHOP OF THE MOMENT IN NOVEMBER
Winter Cake Pops
Create your own winter treats!
Polar bear, reindeer, snowman or glittering star: each participant creates and decorates their own cake pops in a soft, fairytale atmosphere.
A fun, gourmet workshop to share with the whole family as you wait for Christmas.
Price: CHF 15.00 / person

MENU OF THE WEEK
Le Café
SEMAINE DU 24 AU 28 NOVEMBRE
Lundi 24 novembre
Filet de sandre | beurre blanc | choucroute | pommes de terre au beurre
Mardi 25 novembre
Cordon bleu de porc | raclette et viande séchée | rigatoni | jus de poivrons
Mercredi 26 novembre
Suprême de poulet | sauce au porto | riz sauvage
Jeudi 27 novembre
Magret de canard | sauce à l'orange | gnocchi | légumes du Marché
Vendredi 28 novembre
Burger de bœuf | cheddar | coleslaw | pommes de terre grenailles
Provenances : Porc, bœuf : Suisse | Volaille : France | Poisson : Pays-Bas
Plate of the day | CHF 16.00
Children | CHF 8.00, free under 6 years
Large mixed salad | CHF 12.00


WEDNESDAY TO SATURDAY
Lunch menu
Du mercredi 9 au samedi 12 octobre
Velouté de courge, émulsion cappuccino
Tartare de saumon, gingembre, cébettes
–
Magret de canard rôti, choux chinois, légumes et jus au miel
Truite rose snackée, purée de céleri, romanesco, pesto et tomates
–
Brownie au chocolat et sa crème
Poire pochée "curcuma" et coque chocolat
Provenance :
Canard : France | Saumon : Norvège | Truite : EU
Full menu | CHF 45.00
1 starter + 1 main course or 1 main course + 1 dessert | CHF 35.00
Main course | CHF 25.00




