
FEBRUARY WORKSHOP OF THE MOMENT
An XXL version of filled cookies
Learn how to create giant cookies, generously topped with a melting heart of salted butter caramel or chocolate spread.
Children aged 6 and over, accompanied by an adult, are welcome. Alone, with friends or family: a perfect moment to have fun and share the joy of cooking together.
Price: CHF 15.00 / person
Duration: approx. 1 h

VALENTINE’S DAY AT 1424
Celebrate love with a gourmet menu
Friday, February 14, 2025
Amuse-bouches
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Vegetable minestrone | poached egg | bacon powder | roasted hazelnuts | licorice mousse
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Roasted scallops | truffled cabbage purée | pear and ginger marmaladefleur truffée | pear and ginger marmalade
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Lamb fillet | Maxim’s potatoes | wilted vegetables | raspberry vinegar
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Chocolate moelleux | raspberry fondant heart | passion sorbet
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Mignardises
Full menu | CHF 78.00
MENU OF THE WEEK
Le Café
SEMAINE DU 14 AU 18 AVRIL
Lundi 14 avril
Filet de saumon, pommes de terre au beurre, épinards et sauce à la moutarde
Mardi 15 avril
Magret de canard, boulgour, sauce au curry rouge et wok de légumes
Mercredi 16 avril
Suprême de volaille, linguine et sauce aux champignons
Jeudi 17 avril
Bœuf bourguignon, riz pilaf et légumes de saison
Vendredi 18 avril
Découvrez notre offre de sandwichs et pâtisseries
Provenance :
Bœuf, veau : Suisse | Saumon : Norvège | Canard, volaille : France
Plate of the day CHF 16.00
Children CHF 8.00, free under 6
Large mixed salad CHF 12.00
