WORKSHOP OF THE MOMENT
Winter cupcakes!
Discover the pleasures of pastry-making in a friendly workshop, ideal for beginners and amateurs alike. Our experienced pastry chefs will help you create simple yet delicious recipes, while passing on their tips and basic techniques.
Come and share a pleasant moment with family, friends or solo. Children, accompanied by an adult, are also welcome for a fun, gourmet experience.
Price: CHF 15.00 / person
Duration: approx. 1 h
SAVE THE DATE
Christmas Market La Fabrique
The 2024 edition of the La Fabrique Christmas Market will take place from December 7 to 15. Entertainment for young and old, artisanal chalets, food and drink, and plenty of gift ideas to put under the tree!
Save the date and look out for the full program on our website soon!
MENU OF THE WEEK
Le Café
SEMAINE DU 18 AU 22 NOVEMBRE
Lundi 18 novembre
Linguine, crevettes et sauce à l'avocat
Mardi 19 novembre
Suprême de volaille, riz parfumé et sauce aux champignons
Mercredi 20 novembre
Rôti de dinde, purée de pommes de terre et sauce aux poivrons
Jeudi 21 novembre
Ragoût de lapin, boulgour et sauce à la moutarde
Vendredi 22 novembre
Burger de bœuf et pommes de terre grenaille
Provenance :
Volaille, lapin, bœuf : Suisse | Crevette : Vietnam | Dinde : Italie
Plate of the day CHF 16.00
Children CHF 8.00, free under 6
Large mixed salad CHF 12.00
LA CARTE DU MIDI
Le 1424
Du mercredi 9 au samedi 12 octobre
Velouté de courge, émulsion cappuccino
Tartare de saumon, gingembre, cébettes
–
Magret de canard rôti, choux chinois, légumes et jus au miel
Truite rose snackée, purée de céleri, romanesco, pesto et tomates
–
Brownie au chocolat et sa crème
Poire pochée "curcuma" et coque chocolat
Provenance :
Canard : France | Saumon : Norvège | Truite : EU
Full menu | CHF 45.00
1 starter + 1 main course or 1 main course + 1 dessert | CHF 35.00
Main course | CHF 25.00