Menu served ma 24.12 : lunch only (single menu) | th 26 & ve 27.12: evening |
sa 28 & di 29.12: lunch and evening | ma 31.12: evening only (single menu).
RESTAURANT LE 1424
The Holiday Menu
Tapioca tuile | beet | chickpea
—
Bouchée à la reine with sweetbreads and morels |
saffron and bergamot emulsion
—
Lobster tail and creamy bisque |
Granny Smith apple | celery | yuzu
—
Tournedos Rossini | truffle sauce | pommes Anna | parsnips
—
Dark chocolate finger with hazelnut praline
and truffle
—
Mignardises du 1424
Menu | CHF 96.00
NEW! ORDER ONLINE
Handcrafted Yule logs to enchant your festivities!
Made in our pastry workshop, our Yule logs come in 4 unique flavors: raspberry-lemon, lemon-burnt cream, vanilla-hazelnut, dark chocolate-peanuts.
Available in our producer’s store and in our online boutique. Choose your log and indicate the pick-up date in one click!
IN DECEMBER
Homemade gingerbread workshops
Take part in our December baking workshops, where young and old alike can make festive creations! On the program: making and decorating a gingerbread house.
Whether you come alone or with your family, share a warm and creative moment to prepare your festivities with a gentle touch.
MENU OF THE WEEK
Le Café
SEMAINE DU 27 AU 31 JANVIER
Lundi 27 janvier
Filet d'omble chevalier, risotto à la betterave et sauce au safran
Mardi 28 janvier
Cordon bleu de dinde avec tomates séchées et mozzarella et purée de pommes de terre
Mercredi 29 janvier
Lasagnes de veau
Jeudi 30 janvier
Magret de canard, sauce satay, riz et wok de légumes
Vendredi 31 janvier
Burger de poulet, pommes de terre grenaille et sauce barbecue / tartare
Provenance :
Poulet, veau : Suisse | Canard : France | Dinde (halal) : Italie | Omble : Estonie
Plate of the day CHF 16.00
Children CHF 8.00, free under 6
Large mixed salad CHF 12.00
LA CARTE DU MIDI
Le 1424
Du mercredi 9 au samedi 12 octobre
Velouté de courge, émulsion cappuccino
Tartare de saumon, gingembre, cébettes
–
Magret de canard rôti, choux chinois, légumes et jus au miel
Truite rose snackée, purée de céleri, romanesco, pesto et tomates
–
Brownie au chocolat et sa crème
Poire pochée "curcuma" et coque chocolat
Provenance :
Canard : France | Saumon : Norvège | Truite : EU
Full menu | CHF 45.00
1 starter + 1 main course or 1 main course + 1 dessert | CHF 35.00
Main course | CHF 25.00