WORKSHOP OF THE MOMENT
Create monstrously delicious Cake Pops!
Do you dream of baking sweet treats that are as scary as they are appetizing? For the autumn vacations, the Fabrique invites you to come and prepare lollipop-shaped cupcakes to be decorated with terrifying motifs: ghosts, pumpkins, bats… Let your imagination run wild!
Come and share a pleasant moment with family, friends or solo. Children, accompanied by an adult, are also welcome for a fun, gourmet experience.
Price: CHF 15.00 / person
Duration: approx. 1 h
LE CARAC ROSE
Come and get yours!
For the whole month of October, La Fabrique is running Operation Pink Carac. Come and support women affected by breast cancer by sampling our delicious caracs. For each carac sold, a contribution will be made to the Cassya association in Yverdon.
MENU OF THE WEEK
Le Café
SEMAINE DU 14 AU 18 OCTOBRE
Lundi 14 octobre
Filet de saumon, pommes de terre grenaille et julienne de légumes
Mardi 15 octobre
Poulet katsu, riz et wok de légumes
Mercredi 16 octobre
Lasagnes de veau
Jeudi 17 octobre
Ragoût de chevreuil aux champignons, pappardelle et chou vert
Vendredi 18 octobre
Burger de bœuf et country potatoes
Provenance :
Veau, bœuf : Suisse | Poulet : Italie | Chevreuil : Autriche | Saumon : Norvège
Plate of the day CHF 16.00
Children CHF 8.00, free under 6
Large mixed salad CHF 12.00
LA CARTE DU MIDI
Le 1424
Du mercredi 9 au samedi 12 octobre
Velouté de courge, émulsion cappuccino
Tartare de saumon, gingembre, cébettes
–
Magret de canard rôti, choux chinois, légumes et jus au miel
Truite rose snackée, purée de céleri, romanesco, pesto et tomates
–
Brownie au chocolat et sa crème
Poire pochée "curcuma" et coque chocolat
Provenance :
Canard : France | Saumon : Norvège | Truite : EU
Full menu | CHF 45.00
1 starter + 1 main course or 1 main course + 1 dessert | CHF 35.00
Main course | CHF 25.00